Livrare

Aici gasiti toate informatiile privind livrarea produselor din magazinul nostru catre clienti.

 

- Comenzile online si prin email se primesc NON-STOP. Procesarea acestora se face de luni pana vineri, in functie de ora la care a intrat comanda in sistemul nostru.
- Platiti doar in momentul in care primiti produsele.
 

 

Modalitati si timpi de livrare:

 

- Produsele comandate se livreaza pe teritoriul Romaniei prin curier rapid Urgent Curier, in 24 – 48 de ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii pentru produsele aflate in stoc.

- Comenzile se vor prelua in ordinea intrarii in sistem, online sau telefonic iar livrarea catre dumneavoastra poate dura intre 1 - 3 zile, in functie de volumul de comenzi.

- Comenzile vor fi preluate si livrate in ordinea intrarii lor in sistem.
- Coletul ajunge direct la adresa furnizata de Dvs.  
- Comenzile lansate de vineri dupa ora 13.30 pana duminica vor fi expediate luni.
- Atentie! Comenzile care nu sunt confirmate telefonic, nu vor fi expediate !

 

COSTURI DE LIVRARE (*):

(*) valabil doar pentru localitatile acoperite de firma Urgent Cargus prin  puncte de distributie proprii, pentru localitatile care nu au puncte Urgent Cargus se percepe un cost suplimentar la transport care va fi comunicat clientului inainte de expediere, pt acceptare. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 350 lei se pot trimite la cerere cu Posta Romana, prin: colet postal.- Urgent Cargus:  valoare comanda: 0 – 224 lei = taxa transport aprox 17 Lei
                              valoare comanda: peste 224 lei = TRANSPORT GRATUIT


 

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora pe viitor comenzi catre clientii care au refuzat receptionarea coletelor expediate.